Alku

Heei, täällä ruudun takana kirjoittelee Saara Iisalmen Kaupungilta. Toimin IiSALLI-hankkeen ohjaajana Iisalmen nuorisopalveluilla. Ajattelin jakaa teille tämän blogin myötä pienen kurkistuksen nuorisotyöhön sekä hankeohjaajan työhön. Monet tietää varmasti mitä nuoriso-ohjaajan työhön kuuluu. Työhöni kuuluu hyvin samoja asioita mutta myös niitä mitkä eivät kuulu perusnuorisotyön tekijälle. 


Kysymyksiä ja toiveita otetaan ilolla vastaan. Kun te pääsette vaikuttamaan sisältöön, vastaa tämä blogi teidän toiveita ja kysymyksiä:-) Parhaani mukaan pyrin tuomaan somen ja eri some alustat työhöni mukaan tämän päivän kehityksen mukana. Siispä löydyn monista eri somen kanavista, instagram saara_iisalli, facebook Saara Iisalli-hanke ja snäppi skoskimies7. Ottakaa ihmeessä haltuun. Instagramista löytyy paloja arjesta ja muuta tietoa hankkeen tapahtumista:-)
Oon myös miettinyt pitäisikö videot ja youtube ottaa vielä haltuun. Sieltä saisi erilaista ja erityyppistä sisältöä myös tänne bloginkin puolelle. 

Lumakeskuksen nuortentila Kuoppa

Tulen päivittämään blogia mahdollisimma paljon työni ohessa. Seuraavassa postauksessa kerron itsestäni ja avaan hankkeen ideaa. Palataan!

Kommentit