Uusi viikko, uudet kujeet.

Uusi viikko käynnistettiin YIntro koulutuksen aloituspäivällä Kuopiossa. Paljon uutta asiaa, olokin oli kuin olisi koulun penkille palattu! Tehtävätkin on polkaitu jo alulle, tästä se lähtee pikku hiljaa käyntiin. Odotukset on kovat oppia uutta sekä syventää jo entistä tietoa. 

Tänä päivänä teknologia ja digi on yksi tärkeä työkalu tällä alalla. Niinpä siinä kehittyminen ja ajassa mukana pysyminen on ehdottoman tärkeässä roolissa. Nuoret tavoitellaan tänä päivänä pitkälti somen välityksellä, joten siihen panostaminen on myös listan kärjessä. 


Tässä vielä yleinen info YIntrosta, mitä se pitää sisällään ja mitä sillä tarkoitetaan. 

"Nuorten tieto- ja neuvontatyön peruskurssi YIntro antaa hyvän perustan nuorten tieto- ja neuvontatyölle. Kurssi auttaa ymmärtämään nuorten tieto- ja neuvontatyön toimintaympäristön moninaisuutta, tunnistamaan nuorten tiedontarpeet ja ymmärtämään sekä soveltamaan tieto- ja neuvontatyön eurooppalaisia periaatteita käytännössä. YIntro on ERYICAn (European Youth Information and Counselling Agency) koulutuskonsepti."



Tästä linkistä pääsette näkemään ensimmäisen tehtävän tuotoksen. Kommentteja opintojen ettenimisestä kerron varmasti lisää. Tällä hetkellä into on korkealla oppia ihan uutta ja saada työhön lisää työkaluja. 

Antoisaa viikkoa sulle, 

Saara

Kommentit