Mikä on IiSALLI?

Täällä taas! Tällä kertaa kurkataan itse hankkeeseen ja siihen mitä se pitää lyhykäisyydessään sisällään. Perjantaina meillä oli syksyn suunnittelu palaveri, jossa ideoitiin tulevia juttuja. Syksylle on luvassa paljon uutta menoa ja meininkiä.



IiSALLI nimi tulee hankkeelle hankkeen yhdestä tavoitteesta, Iisalmen nuoret oSALLIstuvat. Hankkeen päätavoitteena on siis tukea nuorten osallisuutta nuorisotyönkeinoin koulussa ja vapaa-ajalla. Pyrimme siis aktivoimaan nuoria vapaa-ajalla ja koulussa järjestämään toimintaa sekä tapahtumia yhdessä. Vapaa-ajalla nuorille on tarjottu erilaisia höntsäryhmiä sekä tapahtuman järjestämisen mahdollisuutta myös kursseja tapahtuman järjestämiseen sekä avuksi kesätyönhakuun. 

Hankkeessa toiminta tapahtumaa suurimmaksi osaksi yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhteistyötä tehdään koulujen kanssa. Pää yhteistyö tahot ovat toisenasteen koulut.
Hankkeeseen kuuluu myös nuorten tila Kuopan valvominen, jalkautuminen muun muassa kouluille sekä tapahtumissa mukana olo.

Syksyn suunnitelmat alkaa olla jo hyvällä mallilla, mutta kuitenkin toiveita sekä ideoita otetaan aina vastaan. Nuorten ideat ja toiveet ovat arvokkaita, jotta voimme kehittää toimintaa.


Kommentit