Kesä, mitä se tuokaan tullessaan?

Kesä tuo tulleessaan uusia tuulia. Maanantaina meillä aloitti kolme uutta kesätyöntekijää twist-kesätyön merkeissä. Saamme myös joukkoomme kesän aikana kesäsomettajan, joka päivittää somea muun muasssa myös meijän touhuista. Itse twistnuoret aloittaa myös kohta työurakkansa. Sillon tiloilla riittää vilinää ja huisketta. Pääsen myös pitämään kurssit nuorille muun muassa työelämästä ja työelämän pelisäännöistä. Saa nähdä kuinka selviän niistä, vähän jo jännittää!


Twist on perinteinen kesätyö Iisalmessa. Twist-kesätyö työllistää tänä kesänä 100 iisalmelaisnuorta. Nuoret pääsee toteuttamaan kesätyössä erilaisia tapahtumia sekä saavat arvokasta oppia työelämästä. Työtehtäviä nuorilla on aikalailla laidasta laitaan. Twist ryhmiä on perusryhmiä sekä tapahtuma. Tapahtuma twisteillä on hiukan erilaisia tehtäviä kuin perusryhmillä mutta samojakin löytyy.


Mitä sun kesään kuuluu? Musta ei oikein vieläkään tunnu, että olis jo kesä. Sää on suurin syy siihen ja myös ehkä se, että en ole  vielä päässyt olemaan mökillä yhtään yötä. Onneksi mun eka loma viikko häämöttää jo lähellä, se vietetään kokonaan mökillä! Mutta vielä pari viikkoa jaksaa työmoodi päällä painaa hommia. 


Ihanaa kesää just sulle, ja jos sulla alkaa loma niinku ihan just niiin huippua lomaa! 

-Saara

Kommentit