Mitä tehdä kesälomalla?

Kaipaatko vinkkejä mitä lomalla voisi tehdä, mistä sitä tekemistä löytäis ja mitä täällä Savossa olis tarjolla. 

Jos oot facebookissa kannattaa ottaa seurantaa sivu Iisalmi ja tienoot. Sieltä löytyy hyvin Iisalmen ja lähikuntien menovinkkejä. Iisalmen menovinkit löytyy taas sivulta Minun Iisalmi. Meijän nuorisopalveluiden menovinkit eli tapahtumat ja reissut löytyy Iisalmen nuorisopalvelut nimellä facebookista, kaikki nämä sekä paljon muuta löytyy myös sivulta po1nt.fi

Kesästä voi nauttia myös maalla, mökillä tai eläinten kanssa touhuten. 

Nyt kesällä olis myös tarjolla liikunnasta kiinnostuneille höntsä ryhmä. Ryhmässä ei ole vielä joukkoryntäystä tapahtunut eli mukaan mahtuisi oikein sankallakin joukolla. Höntsässä ideana on, että liikutaan rennolla fiiliksellä ja tehdään niitä mukavia juttuja. Ei mennä hyvänmielen rajojen yli, ainakaan paljoa;-) Mahdollisuuksien mukaan tutustutaan uusiin lajeihin ja etsitään uusia liikuntamuotoja. Ryhmässä pääsee nuoret itse vaikuttamaan sisältöön kaikilta osin. 

Kesällä voi pelata kaveriporukalla vaikka biitsilenttistä.  

Kesällä on myös luvassa nuorille suunnattu piknik -tapahtuma kaupuingin rannassa. Tapahtuma on toteutettu nuorisopalveluiden kesäohjaajien sekä hankeohjaajien toimesta. Rentoa yhdessä oleilua kesästä nauttien pienin aktiviteetein. Kannattaa ottaa muuten somet haltuun, sieltä löytyy kaikki info näistä tapahtumista ja retkistä. Tästäkin siis tulossa mainosta ja lisätietoa pian someen!

Vieremällä polttaa kuumakesärata. Raveja hevosihmisille vielä kesän aikan monet tulossa!


Kesällä Iisalmessa järjestetään paljon myös muita tapahtumia toisten järjestäjien toimesta. Tapahtumakalenteri löytyy iisalmi.fi sivuilta. Tapahtumakalenterista näkee myös lähikuntien tapahtumia. Siellä on aikalailla laidasta laitaan tekemistä ja tapahtumaa mihin osallistua, kannattaa käyvä kurkkaa! Iisalmi.fi sivuilta löydät myös paljon muuta tietoa ja infoa mitä Iisalmessa tapahtuu tai mitä täällä voisi tehdä kavereiden kanssa, matkailua, opastekierroksia, juhannustanssit, yötönyö...

Paljon ideoita, tapahtumia ja menovinkkejä löytyy paljon somesta monesta eri kanavasta. Iisalmessa on myös tänä kesänä koeasukaa. Instagramissa tämä tili löytyy nimellä koeiisalmi. Tuolta tililtä voit myös saada uusia vinkkejä kesäloman viettoon. 



Pyrin käyttämään blogissa omia kuviana eli itse ottamia. Näin alkutuimaan ennen kuin kameran saa kaivettua kaapista ulos, kuvat ovat vanhempaa tuotantoa. Saatatte myös huomata, että hevosia on tullut kuvattua paljon;-)


Saara
saara_iisalli
saara iisalli-hanke

Kommentit