Kesähöntsä loppuu, syksyn höntsä palaa!

 Kesähöntsä alkaa olla pikku hiljaa lopuillaan, kesä saa väistyä syksyn edeltä pois. Tuntuu oudolta sanoa, että syksy tekee tuloaan. Tuntuu, että ei ole kerinnyt kesä alkaakaan kun jo nyt syksy tekee tuloaan. Töitten osalta ollaan jo niin sisällä syksyssä, että kesää tuntuu sen taki olleen mennyt jo, vaikka eihän se minnekkään ole mennyt, Elokuu on vielä aloittamatta ja se kuuluu ainakin minun mielestä kesään vielä täysin!
 Kesähöntsässä on vielä kuitenkin muutamia kertoja vielä jälellä ja luvassa on ainakin pihapelejä sekä beach wolleyta, keskiviikkoisin mennään!

Mitä kesähöntsä onkaan pitänyt sisällään?
Höntsässä ollaan nautittu kesästä keleineen sekä yhdessä olosta. Sitä mitä halusinkin höntsän olevan, jes!

Höntsässä ollaan pelailtu vanhoja perinteisiä pelejä sekä kokeiltu uusia juttuja. Kesän hitti tulee toivon mukaan olemaan kuplafutis, joka on vielä tulossa elokuussa seitsemäs päivä, pistähän kalenteriin 7.8. klo 15.00 Kankaan montulla nähdään!


Eilen oltiin mukavalla porukkalla heittemässä kiekkoa Paloisvuorella. Sää suosi ja yllättävän vähän oli syöpäläisiä matkassa mukana. Heittojen jälkeen paistettiin vielä notskilla makkarat ja juotiin kaakaot.
Lämmin suositus frisbeegolfille, vaikka maasto on paikoin vaativaa, kannattaa lähtee rennolla mielellä liikkeelle eikä tehdä hommasta liian vakavaa;-) Kiekon heitto on mukavaa vaihtelua ulkoiluun, samalla tulee huomaamatta myös liikuntaa.


Höntsä palvelee vielä siis elokuun alkuun asti nuoria liikuttajana. Tule ihmeessä mukaan ja ota kaverikin! Yhdessä liikkuminen on aina kivempaa kuin yksin. 
Pistä mulle viestiä 0406483219 niin lisään sinut höntsän whappi ryhmään, jossa saat tietoon mitä milloinkin puuhaillaan ja missä. Ryhmässä olo ei sido sinua osallistumaan toimintaan. 

Nähdään kentillä ja kaduilla!

ps. Syksyn höntsä, samalla sapluunalla, palaa ruotuun taas 21.8. klo 15.00.

Saara

Kommentit