Valkeus peittää maan.

Heissan heissan pitkästä aikaa... Syksy on edennyt vauhdilla eteenpäin ja tekemistä on riittänyt. Pikku hiljaa syksyn kiireet alkaa helpottaa ja aletaan kääntyä kohti joulua ja kevään odotusta.  Kevään suunnittelukin on polkaistu jo vauhtiin ja mietintä myssy on päässä mitä kevääksi keksitään. 


Savossa harmaa maa on saanut myös valkoisen lumipeitteen muutama viikko sitten. Pakkasta on riittänyt ulkona ja talvi on tehnyt tuloaan jo kovaa vauhtia. 
Talven tultua hankkeessa on edetty hyvällä tohinalla kohti tavoitteita ja palavereita on pidetty monen monta yhteistyötahojen kanssa. Uusia kokeiluja on taas luvassa kevään aikana sekä uusia aluevaltauksia odotetaan kovasti. 



Iisallin höntsä pyörii myös hiljaisen syksyn jälkeen hyvällä tohinalla aina keskiviikkoisin klo 15.00 liikuntahallilla. Höntsässä pyritään löytämään kaikille mielekästä tekemistä sekä uusia juttuja kokeillaan mahdollisuuksien mukaan. 


Nyt lähden pakkaamaan kamt ja suuntaan lyseolle moikkaamana lukiolaisia pitkästä aikaa. Kouluille jalkautuminen siis jatkuu tehokkaasti ja mukana nuorten arjessa pyritään olemaan mukana. 

Nähdään kaduilla ja koulun käytävillä!

Saara


Kommentit