Kurssia pukkaa.

Niin kuin aikaisemmin kerroinkin kevät tuo mukanaan kesätyön ja kesätyöhön liittyvät asiat. Me nuorisopalveluilla ollaan näin keväisin järkkäilty kursseja nuorille, joista saa pointseja kesätyön hakuun. Suoritetuista kursseista nuori saa todistuksen, ihan kuin työtodistuksen mitkä on aina hyvä lisä työnhaussa muun lisänä. 



Tänä keväänä nämä kurssien organisointi on ollut mun heiniä. Eli mie olen koonnut ja kasannut kursit kasaan ja hoitanut yhteistyökumppanit kurssien ympärille. 

Tänä keväänä kursseja meillä on 

 Hätäensiapukurssi 22.2.

Alkusammutuskurssi 11.2.

EA-pajat TWIST-nuorille 13.2., 25.2.,12.3.

Eväitä työelämään (ajankohta tarkentuu myöhemmin)


Hätäensiapu- ja alkusammutuskurssit on toteututtu yhteistyössä Koulutus Pirhoset Oy:n kanssa. EA-pajat twist-nuorille toteutetaan yhteistyössä Savonia AMK sairaanhoitajaopiskelijoiden kanssa. Pajojen tarkoitus on antaa TWIST-kesätyöhön hakijoille mahdollisuuden saada Twist-hakuun lisäporkkanaa sekä päästä opettelemaan EA-taitoja vaikkei hakisikaan Twist-kesätyöhön.

 Eväitä työelämään kurssi on minun suunnittelema ja toteuttama, tälle vuodelle suunnitteilla on siihen myös pieni yritysvierailu paikallisessa yrityksessä. 
Kurssilla tutustutaan myös työelämän pelisääntöihin ja asiakaspalvelutilanteisiin sekä asiakaspalveluun. Tähän törmäämme hyvin useassa työssä. 


Kursseista lisätietoja löydät TÄÄLTÄ . Sekä voit olla suoraan yhteyksissä minuun 
p. 0406483219
insta saara_iisalli
face Iisalli Saara


Saara

Kommentit