Uusi vuosi, uudet kujeet.

Vihdoin ehdin tänne tuomaan terveiset uuden vuojen merkeissä. Uusi vuosi on käynnistetty rytinällä ja vauhdilla käyntiin, toiminnot on täydessä tohinassa ja uusi ryhmä aloitellaan tänään maanantaina Linkissä. Toinen ryhmä Pemolla ammattikoulun väelle on jo käynnistetty ja ekalla kerralla pössis oli loistava syksyn jatkumona!



Keväälle on paljo uutta tulossa vielä ennen hankkeen loppua. Muun muassa uusi ryhmä, laskettelu reissu, lanit, tapahtumaa on isompaa ja väähn pienempää. Kursseja on myös tulossa ja allekirjoittaneen lanseeraama Eväitä työelämään-kurssi saa jatkoa tänäkin keväänä. Kursseista myös EA- ja alkusammutuskurssit tulee jo ennen hiihtolomaa ja myös hygienipassi-koulutuksia tulee myös kevään aikana. Paljon siis tarjontaa jälleen luvassa. 


Kevät tuo tullessaan myös kesän ja kesätyöt. Twist-kesätyön kuviot on jo vauhdilla polkaistu käyntiin ja pikku hiljaa aloitellaan rekryhommia. Somessa kannattaa aktivointua seuraamaan @iisalmennuorisopalveluita, tällöin pysyt menossa mukana ja ajantasalla menoista:-)

Aurinko on nyt onneksi näyttäytynyt useampana päivänä tuolla ulkona, joten toivotaan, että sama sää jatkuisi vain mahdollisimman pitkään!

Aurinkoa ja tsemppiä sun viikkoon!

Saara

Kommentit