Valoa kohti.



Kevättä kohti mennä porskutetaan jo kovalla vauhdilla. Luinpas somestakin, että ylökoululla on tänään todistusten jako päivä. Ja sehän tietää sitä, että lukkarit vaihtuu sekä uudet tunnit ovat tervetulleita!

Kevät tuo mukaan myös haikeita fiiliksiä. Yläkouluilla ysit lähtee uusille poluille, uusiin maisemiin. Lukiosta abit kirmaavat valkolakkien kanssa kesälaitumille ja ammattikouluista valmistuneet suuntaa vauhdilla elämän vesille. 

Tämä kaikki näkyy myös työssäni ja siinä, että IiSALLI-hanke loppuu toukokuun loppuun, ihan niin kuin koulutkin. Se on yhden ajan jakson loppu ja toisen alku. 

"Loppu on aina mahdollisuus jollekin uudelle"


Fiilikset alkaa olla jo aika haikeat ja mieli on pitänyt suunnata jo uusiin kuvioihin. Halu on kuitenkin kova viedä homma maaliin kunnialla ja tehdä vielä nuorten kanssa vikat jutut hyvällä pössiksellä sekä nähdä ja kuulla vielä paljon iloa ja naurua! 

On ollu ihana tutustua uusiin ihmisiin ja rakentaa loistava yhteistyöverkostoa ympärille tekemään huikeeta duunia nuorten kanssa! Kohdata teitä nuoria ja työn sankareita, joilla on paljon annettavaa tälle maailmalle!


Ettei homma kuitenkaan vielä menis ihan itku bileiksi, jätetään tämä haikailu tähän ja pistetään fokus vielä kevään asioihin mitä kaikkea on hoidettava ennen loppua. 
Nähdään kaduilla ja tiloilla sekä kouluilla!

Rentouttavaa viikonloppua, 

Saara

Kommentit